tisdag, december 30, 2008

Mellandagsläsning

Ja, en helt jävla underbar jul. Middagen som ni sett bilder ifrån var dock ett av årets stora matupplevelser och årets näst största vinupplevelse. Men det finns inte tid till att skriva om nu. Imorgon skaldjur, givetvis.

Här är dock årets läsupplevelse, när det kommer till matbloggar, en amerikansk 15- årig kille som är en av de extremaste av matnördar jag funnit. Med 300 dollar kvar av sommarjobbspengarna, smygar han ut under en lektion, gömmer sig på skolans toalett för att boka ett bord på Per Se. Han får ett bord och det blir hans tredje besök. Han beskriver andningsövningar på toaletten efter 13 rätter och godkänner signaturefterätten slentrianmässigt.

I was told the chef would be cooking for me, and was asked if there was anything I had to have. I told him foie gras and pork belly, and thus began the extravaganza.

Here's the coolest list of restaurants in the world, Hottest Tables, where you can find tips for restaurants in New York, Tokyo, Istanbul, Copenhagen and more. Check it out!

2 Kommentarer:

Anonymous b sade...

Kompis när ska du skriva om köttet, det som hängmörats. Det som hängmörtas i mögel. Köttet kompis skriv om det!

7:46 em  
Anonymous Anonym sade...

Hahah, fan vilken skön blog, matskriveriernas egna monty python, skönt att nån vågar vara ironisk! Vad blir nästa steg? Gudstjänstrecensioner?

12:44 fm  

Skicka en kommentar

<< Home